top of page
Sök
  • sarasonnebo

PJÄS-READING 27/2 - "EN FRAMGÅNGSSAGA"Roliga nyheter! I samarbete med Alla Tiders Teater och Centrum för Dramatik så skall det hållas en Reading av min pjäs "En framgångssaga". Det kommer vara en dramatisk genomläsning som är öppen för allmänheten och förhoppningsvis kommer vara både underhållande och tankeväckande.


NÄR? 27/2 klockan 19.00

VAR? Bio Röda Kvarn i Helsingborg


Om "en framgångssaga":

Ebba-Lisa Skoog är en ung och framgångsrik arkitekt och verkar vid första anblicken ha allt. Men under ytan nalkas utmattningen, som en tickande bomb inom henne.

En dag tar det tvärstopp, hon drabbas av akuta utmattningssymptom och blir sängliggandes. I sina drömmar hemsöks hon av tre andar som visar henne aspekter av det förflutna, nutiden och framtiden och hur det alltid finns en baksida till den vackra framgångssagan.


I "En framgångssaga" utforskar Sarx en modern omtolkning av Charles Dickens klassiker "En julsaga." Där Dickens kritiserade kapitalismens framväxt och girighetens pris granskas på ett liknande sätt konsekvenserna samma tillväxtideal får för individen, samhället och framtiden.


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page